O podjetju

Smo mlajše, a zato toliko bolj kreativno podjetje z novimi idejami in energijami. Naše podjetje se loči na optiko in zlatarstvo.

Zlatarski mojster Peter Dragolič, ima petnajst let izkušenj in se je izuril pri eni izmed najboljših zlatarn v Sloveniji, v Zlatarstvu Loboda v Ljubljani. Tam je pridobil vsa profesionalna znanja in tehnike izdelave zlatega in srebrnega nakita, ter poznavanja dragih in poldragih kamnov.

Zlatarski mojster unikatni nakit oblikuje in izdeluje ročno, kar je že prava redkost. Unikatni nakit, ki je narejen v naši zlatarski delavnici, je narejen res vrhunsko. Za starejši ter polomljen nakit,  nudimo obnovitev ali popravila (servis). Pri nas lahko izbirate med najlepšimi izdelki nakita iz rumenega, belega in rdečega zlata.

Prstani, obeski, uhani, broške ali katerikoli drug nakit, niso nikoli nekaj posebnega, brez vašega osebnega pečata, zato priporočamo, da nas obiščete.

Poroke so za mladoporočenca prava pravljica. Da bi si izbrala prava poročna prstana, si lahko ponudbo poročnih prstanov pogledate na naši internetni strani, če pa imate svojo idejo, se z našim zlatarskim mojstrom lahko pogovorite in z veseljem vam bo svetoval, saj vaju bo par poročnih prstanov vedno spominjal na vajino sanjsko poroko. Cene poročnih prstanov so odvisne od modela prstana, oziroma od širine in debeline, prav tako pa tudi od velikosti samega prstana.

Strankam, ki bi želele prodati svoj stari nakit,  nudimo odkup le-tega po ugodnih cenah. Cena odkupa zlata se formira dnevno, ker je odvisna od dnevne cene zlata na borzi.

Ker želimo svojim strankam stati ob strani in vam pomagati pri organizaciji poroke, vam ponujamo uporabne informacije:

Glasba za poroko, je ena ključnih stvari, ki v čarobnih trenutkih doda piko na “i”. Naj bo to petje na cerkveni poroki ali pa enostavna poroka na prostem, glasbeni verzi za poroko morajo izzveneti popolno.